miercuri, 12 noiembrie 2008

12 politiste bistritene pozeaza intr-un calendar neconventional

"Politistele din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie vor putea fi admirate din luna decembrie într-un calendar realizat de Sindicatul PRO LEX Bistrita-Nasaud.

Potrivit presedintelui PRO LEX Bistrita-Nasaud, Adrian Craciunescu, in calendar vor aparea 12 politiste de la serviciile de evidenta operativa, ordine publica si circulatie.

Transformarea frumoaselor din politie in manechine este motivata de dorinta sindicatului de a imbunatatii imaginea Politiei in relatia cu cetateanul. Doamnele si domnisoarele politiste vor poza in uniforma insa intr-un mod mai putin conventional, prin care li se va pune in valoare feminitatea, fara a aluneca in vulgaritate.

Calendarul va fi publicat in 200 de exemplare si va fi distribuit gratuit membrilor de sindicat si partenerilor. Potrivit lui Craciunescu, initiativa constituie o premiera prin modalitatea de realizare si se doreste permanentizarea ei."
Sursa: City News

MDA... NU MA SURPRINDE CA POZEAZA O DUZINA DE DOMNUTZE PENTRU UN CALENDAR, PANA LA URMA FEMEILOR LE PLACE SA POZEZE... DAR, AVEM NOI 12 POLITISTE IN JUDETUL NOSTRU??!!??? ASTA CHIAR MA MIRA, SI MAI MULT DECAT ATAT, AVEM NOI 12 POLITISTE SUFICIENT DE GOODLOOKING PT A PUTEA POZA PT. UN CALENDAR?! PE CARE SA-L SI PUTEM PASTRA PE UN PERETE? CAT DESPRE "imbunatatirea imaginii Politiei in relatia cu cetateanul", GIVE ME A BRAKE! NU VREAU SA AM NICI O RELATIE NICI BUNA NICI REA CU POLITIA, VREAU DOAR SA-SI FACA TREABA, AM MAI SPUS-O SI PANA LA URMA O SA FAC EXPERIMENTUL: PUN PARIU CA MERG 8 ORE INTR-O ZI PRIN ORAS, TREC NUMAI PE ROSU, NU ACORD NICI O PRIORITATE (IN LIMITA IN CARE NU-MI PUN VIATA IN PERICOL) SI NU O SA FIU OPRIT DE NICI UN AGENT DE CIRCULATIE. DE CE? PT CA EI NU EXISTA, SUNT ORIUNDE ALTUNDEVA DOAR UNDE TEBUIE NU... (scuza-ma unchiule Dan)

3 comentarii:

  1. :)

    si... cine pe cine acuza de sexism?

    (pfoai si ce ma enerveaza ca, din motive tehnice, nu pot posta decat "anonim" pe blogu' tau.)

    c.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e vorba de sexism draga, femeile se vand mai bine, e marketing..:P

    RăspundețiȘtergere
  3. @Vali, or fi de birouri mah, tipele care sunt crescute pt sefi ;)

    RăspundețiȘtergere